Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل بانوان شهرداری تهران از برگزاری دوازدهمین دوره نمایشگاه زنان و تولید ملی از ۱۴ تا ۲۵ اسفندماه در بوستان گفتگو خبر داد. ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۵ اجتماعی شهری نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فاطمه راکعی در نشست خبری خود با اشاره به فعالیت مراکز کوثر در حوزه زنان سرپرست خانوار، اظهار کرد: در آینده نزدیک تغییراتی در فعالیت‌های مراکز کوثر ایجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت برندها در نمایشگاه‌های شهرداری تهران نباید به گونه‌ای باشد که فعالیت‌های مراکز کوثر را تحت‌الشعاع خود قرار بدهد.

سرپرست اداره کل بانوان شهرداری تهران با اشاره به اینکه بنده بنا ندارم عملکرد مدیران قبلی را زیر سوال ببرم، افزود: قاعدتا مدیران قبلی اقداماتی را در حوزه زنان سرپرست خانوار و توانمندسازی آنها انجام داده‌ام اما قطعا در این دوره این برنامه‌ها بازنگری و تغییر خواهد کرد.

راکعی با بیان اینکه رویکرد مدیریت شهری در این دوره حمایت از زنان سرپرست خانوار است، بیان کرد: یکی از مهمترین کارهایی که شهرداری در حوزه اجتماعی انجام می‌دهد قطعا در همین بخش خواهد بود.

وی بیان کرد: ارتباط اصولی با نهادهای ذیربط در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار یکی از برنامه‌های این دوره از مدیریت شهری خواهد بود و ما بنا داریم تعاملی را با مجموعه‌هایی از جمله بهزیستی، کمیته امداد، وزارت تعاون و کار ورفاه اجتماعی و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت داشته باشیم.

سرپرست اداره کل بانوان شهرداری تهران افزود: در حال حاضر 6 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش ستاد توانمندسازی شهرداری تهران قرار دارند که در آینده نه چندان دور این تعداد به 10 هزار نفر خواهد رسید. یکی دیگر از برنامه‌های آتی حوزه ستاد توانمندسازی شهرداری تهران امضای تفاهم نامه با وزارت کشور جهت برگزاری نمایشگاه‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سطح کشور خواهد بود.

وی با اشاره به ظرفیت مراکز کوثر در سطح شهر تهران، بیان کرد: باید از این ظرفیت به نحوی مطلوبتر جهت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار استفاده شود.

سرپرست اداره کل بانوان شهرداری تهران گفت: تولیدات زنان تنها در بخش پوشاک و محصولات صنایع دستی خلاصه نمی‌شود و باید به عرصه‌های دیگر تولید نیز توجه شود و قطعا با فراهم شدن شهر هوشمند فضای اشتغال برای زنان بیش از گذشته خواهد بود.

راکعی با اشاره به برگزاری دوازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی بیان کرد: در این نمایشگاه تعداد غرفه ها از 72 غرفه به 82 غرفه افزایش یافته است. ضمن اینکه این نمایشگاه از 14 تا 25 اسفندماه در محل برگزاری نمایشگاه‌های دائمی شهرداری تهران(بوستان گفتگو) برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: نمایشگاه‌های زنان و تولید ملی در سال دو بار توسط شهرداری تهران در بوستان گفتگو برگزار می‌شود که ما بنا داریم تعدادی نمایشگاه‌ها در سال را به 4 دوره افزایش دهیم.

سرپرست اداره کل بانوان شهرداری تهران گفت: البته ایده‌ای داریم که اینگونه نمایشگا‌ه‌ها را به صورت دائمی برگزار کنیم.

انتهای پیام/

R1491/P1014142/S2,25/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۸۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد

روزنامه اعتماد با شیما قوشه، وکیل دادگستری و فعال حقوق زنان گفتگو کرده است. بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید: 

خیلی از زنان که تحت خشونت قرار گرفته‌اند، می‌دانند که شرایط شکایت کردن برای آنها روی کاغذ فراهم است، اما با چند بررسی ساده متوجه می‌شوند که اثبات این خشونت، کار دشواری است و به‌طور ویژه حمایتی از آنها به عنوان زن نمی‌شود و قرار است در روندی فرسایشی قرار بگیرند.

در ادامه دچار این نگرانی می‌شوند که در صورت ناتوانی در اثبات قانونی، ممکن است شرایط زندگی با همسرشان سخت‌تر شده و همان امنیت جسمی و روانی حداقلی هم از آنها گرفته شود؛ بنابراین با آگاهی از قانون و اختیارات‌شان، ترجیح می‌دهند که پیگیر شکایت و مطالبه‌گری نباشند.

بزرگ‌ترین مساله سکوت زنان در خشونت خانگی، ناتوانی از اثبات خشونت است و وقتی نتوانند اثبات کنند، ممکن است با بحران‌های بیشتری مواجه شوند یا حتی خشونت از طرف مرد آزارگر چند برابر شود. این موضوع هم ناشی از نبود قانون حمایتی خاص درمورد خشونت خانگی است، درواقع مکانیزم‌های حمایتی ویژه از زنان در این موارد وجود ندارد.

tags # زنان سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است
  • گزارش روزنامه شهرداری تهران درباره یک شغل جدید با عنوان «یک زندگی سگی»!
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار