Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر گزاری برنا در استان تهران، سیروس نصیری در حاشیه بازدید از نمایشگاه دست بافته ها و تولیدات عشایر استان تهران که در بوستان گفتگو گشایش یافت، افزود: در حال حاضر دراستان تهران افزون بر سه هزار خانوار عشایری زندگی می کنند.

وی ادامه داد: در سال گذشته این قشر زحمتکش توانستند 67 هزار تن محصولات زراعی، باغی، لبنی، پروتئینی، و صنایع دستی را تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور عشایر استان تهران تصریح کرد: محصولات مهم صنایع دستی زنان عشایر استان تهران را می توان قالی، قالیچه، گبه، نمد دوزها،جاجیم، تابلو فرش، جوراب و دستکش را عنوان کرد.

نصیری همچنین از فعالیت 12 صندوق خرد زنان عشایر استان تهران اشاره کرد و گفت: در این صندوق های فعال، افزون بر 500زن سرپرست خانوار مشغول به تولیدات صنایع دستی هستند.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه های حمایتی تولیدات صنایع دستی زنان سرپرست خانوار عشایری استان، اعطای وام های 4میلیون تومانی به این قشر است گفت: این وام های به صورت بلاعوض از طریق دولت و بانک کشاورزی به زنان سرپرست خانوار پرداخت می شود.

**محصولات صنایع دستی5 استان در بوستان گفتگو

محمد انشایی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز در این باره گفت: در نمایشگاه صنایع دستی توانمندسازی جامعه عشایری، آثاری از استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، البرز، سمنان و تهران در معرض دید عموم قرار گرفته شده است.

وی با بیان اینکه در نمایشگاه مزبور 50غرفه برای عرضه کالاهای عشایری در نظر گرفته شده است افزود: نمایشگاه توانمندی اقتصادی ایران، بر اساس تاکیدات منویات رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی و تولید- اشتغال در بوستان گفتگو دایر شده که در آن محصولاتی از جمله البسه محلی، چرم، حصیر بافی، گلیم، شیشه های سنتی، منبت و معرق و تابلو فرش عرضه و به فروش می رسد.

به گفته انشایی در حال حاضر افزون بر 14 هزار صنعتگر در یک هزار کارگاه استان تهران مشغول فعالیت هستند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران با اشاره به اینکه حضور هنرمندان سایر استانها در این نمایشگاه می تواندبه تنوع و جذب مخاطبان کمک شایانی کند خاطر نشان کرد: مخاطبان در این نمایشگاه می توانند از نزدیک شاهد رسوم و آیین های سایر اقوام کشور باشند.

انشایی گفت: از جلوه های مهم نمایشگاه برپا شدن پنج سیاه چادر عشایری در محوطه بوستان گفتگو بوده که با تولیدات بومی جامعه عشایری جاذبه خاصی را به این محل داده است.

وی به بازدیدکنندگان توصیه کرد؛ به دلیل وجود اجناس خارجی و بی کیفیت و غیر صنایع دستی( کار دستی) دربازار مصرفی داخلی، مردم بهتر است کالاهای خود را از نمایشگاههای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خریداری کنند.

نمایشگاه صنایع دستی، فرش و دست بافته های عشایر استان، از 2 تا 5 خرداد در بوستان گفتگو برای بازدید عموم بصورت رایگان برپا است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رستمی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان اظهار داشت: امور عشایری نمی‌تواند به تنهایی جواب گوی همه مشکلات جامعه امور عشایری در استان باشد.

مدیرکل عشایری استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس مصوبه دولت همه دستگاه‌های اجرایی کشور موظف هستند که در طرح‌ها و برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بودجه‌های سنواتی خود با اختصاص اعتبارات مناسب با جمعیت عشایر وظایف خود را در قبال جامعه عشایری انجام دهند.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که دولت مردمی سیزدهم به عشایر توجه دارد بحث آئین ساماندهی است که موجب ۱۰ برابری افزایش اعتبارات عشایری شده است.

مدیرکل عشایری استان بوشهر یاد آور شد: در تنگستان در طی ۲ سال گذشته خدمات بسیار خوبی با اعتبارات بیش از سه میلیارد تومان به عشایر شهرستان ارائه شده است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم شعار سال مقام معظم رهبری در شهرستان در خصوص جهش تولید و مشارکت مردمی محقق شود منوط به همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در کنار عشایر است.

رستمی بیان کرد: جمعیت عشایر تنگستان یک درصد جمعیت این شهرستان است که نیازاست در اعتبارات شهرستان معادل یک درصد جمعیت اعتبار برای امور عشایری شهرستان در نظر گرفته شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خاطر نشان کرد: ۲.۵ درصد جمعیت استان بوشهر را عشایر تشکیل می‌دهند ولی اعتبارات که برای امور عشایری استان در نظر گرفته می‌شود زیر نیم درصد است.

وی ادامه داد: در تسهیلات تبصره ۱۸ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان باز پرداخت هفت ساله برای اشتغال عشایر شهرستان مبلغ ۳ میلیارد تومان به ۲۵ نفر تسهیلات داده شد.

نصب پنل‌های خورشیدی

رستمی افزود: انتظار داریم در سال جاری با نصب پنل‌های خورشیدی اتفاقات خوبی در شهرستان ایجاد شود که دیگر شاهد چادر عشایر بدون برق نداشته باشیم و برای این منظور امور عشایری استان ۵۰ درصد اعتبارات این طرح از محل اعتبارات اداره کل و۵۰ درصد نیز از محل اعتبارات شهرستان اختصاص داده شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خواستار برگزاری جلسات امور عشایری تنگستان به صورت مداوم و در هر فصل حضور عشایر برگزار شود.

وی اضافه کرد: در تنگستان ۱۶ آب گرم کن خورشیدی در اختیار عشایری قرار گرفته که نیاز است مشخص شود که به کدام یک از عشایر داده شده است.

کد خبر 6089328

دیگر خبرها

  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد